DJ-ul numarul 1 al lumii, Martin Garrix, alaturi de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Andy C, Solomun si alti artisti vin la editia din acest an a festivalului de muzica Untold, ce va avea loc intre 1 si 4 august, in Cluj Napoca.

Pentru 2019, organizatorii festivalului Untold pregatesc editia aniversara de cinci ani, care va depasi toate experientele traite de fanii evenimentului in primele patru editii. Devenit un fenomen international si unul dintre evenimentele muzicale ale anului de la care nu trebuie sa lipsesti, Untold aduce in acest an, pe cele 9 scene amplasate in perimetrul festivalului, peste 200 de artisti internationali.

Primii artisti anuntati in line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US si Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunta a fi unul legendar la editie aniversara.

DJ-ul care la numai 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oara consecutiv numarul 1 in lume de catre revista DJ MAG, Martin Garrix revine pe mainstage-ul festivalului Untold. Artistul a facut un show incredibil in 2016 si 2017 si se afla pe primele locuri in topul preferintelor tinerilor din intreaga lume.

David Guetta a fost la prima editie a festivalului, in 2015 si a ramas impresionat de caldura cu care l-au primit fanii din Romania. Tocmai pentru ca a fost o experienta unica si memorabila pentru el, artistul se reintoarce pe scena principala a festivalului Untold ca sa celebreze impreuna cu fanii, editia aniversara a unuia dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din Europa.

La inceputul lunii februarie 2019, piesa Titanium compusa si produsa de David Guetta, in colaboare cu Sia, a adunat 1 miliard de vizualizari pe YouTube.

Dimitri Vegas & Like Mike sunt deja o traditie pe mainstage-ul Untold, atat ei cat si binecunoscutul crowd-control pe care il fac in fiecare an cu participantii la festival. Ii vom revedea in vara, in perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Pe segmentul de live-acts, in aceasta vara, fanii festivalului pot auzi una dintre cele mai bune voci ale momentului, cea a lui Dan Smith, solistul trupei Bastille. Trupa urca pentru prima data pe scena principala a festivalului si le va oferi participantilor o experienta muzicala complexa. Bastille va aduce in vara la Cluj-Napoca hituri ca si „Pompei”, „Oblivion”, „Happier” si „I know you”.

O alta voce premiata, cea a artistului britanic James Arthur se va auzi live, in vara, la Cluj Napoca. Fanii il vor putea acompania pe artist la atat de cunoscutele piese „Impossible” sau „Say you won’t let go”.

Scena Alchemy adreseaza comunitatii sale primul val de headlineri care vor ghida muzical in 2019, deja legendara experienta alchimica de la scena „laborator”. Cu interes specific pe subcultura muzicii bass cu influente edm, trap si new wave hip-hop, Untold Alchemy ii anunta pe o parte dintre maestri experimentului din acest an: Andy C - Extended Set, Borgore, Chase&Status DJ Set, Rusko, Camo & Krooked Live, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction.

Scena Galaxy isi dezvaluie o parte din super-stelele care vor lumina calatoria intergalactica din cadrul festivalului Untold, editia 2019. Realizand pe parcursul a 4 nopti o miscare revolutionara in jurul soarelui, orbita UNTOLD Galaxy uneste cultura techno-underground cu noile valuri de muzica house. Dintre reprezentanti amintim primele nume sonore, precum: Loco Dice, Boris Brejcha, Solomun si Tale of Us.

Cei care nu si-au achizitionat un abonament pentru cea de-a cincea editie a festivalului UNTOLD, mai pot cumpara la pretul special de 119 euro plus taxe pana luni, 25 februarie, ora 14.00. Dupa aceasta data, abonamentele se vor putea cumpara la pretul de 129 de euro plus taxe. Festivalul Untold va avea loc in perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri