Demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, a ajuns in atentia presei britanice. Nu doar atat, dar stirea este si cea mai citita pe BBC, potrivit Digi24.

Jurnalistii de la BBC au pus titlul stirii: „Crima Alexandrei Macesanu: Un ministru demis pentru remarci „profund gresite”. Mai departe, au povestit cum a ajuns Ecaterina Andronescu sa fie demisa din functie de premierul Viorica Dancila.

Motivul demisiei il reprezinta declaratiile facute de Andronescu intr-o emisiune TV, conform carora Alexandra nu ar fi trebuit sa se urce intr-o masina de ocazie, sustinand ca pe „vremea ei” fetele erau educate de catre parinti sa se nu urce cu straini in masina.

Ca raspuns la aceste declaratii, premierul Viorica Dancila a scris pe Facebook: „Sunt afirmatii care arata lipsa de intelegere – punctual, a cazului de la Caracal si, in general, a modului in care trebuie sa ne protejam copiii de rapiri, agresiuni, abuz si trafic de persoane - din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsita de responsabilitate, care nu reflecta pozitia Guvernului si care nu imi doresc sa devina asimilata cu Executivul pe care il conduc.”

Jurnalistii britanici amintesc si de demisiile altor oficiali, printre care seful Politiei, Ioan Buda si ministrul de Interne, Nicolae Moga, dupa modul defectuos in care a fost gestionat cazul crimei Alexandrei Macesanu.

Nu este prima oara cand BBC trateaza cazul crimelor de la Caracal. Joi, jurnalistii au publicat un articol in care au povestit in detaliu sirul intamplarilor din Caracal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri