De trei mandate, ministrul Ecaterina Andronescu demonstreaza ca nu are pic de respect pentru scoala romaneasca, a declaratm Andrei Selaru, cunoscut drept Selly, vloggerul roman cu cei mai multi urmaritori, conform G4Media.

“Sunt foarte multi profesori pe care ii am la inima, am avut noroc de profesori buni, pasionati, implicati. Nu cred ca e usor sa fii profesor cand aceasta meserie isi pierde tot mai mult respectul. Chiar doamna ministru Andronescu vorbea despre respect, asta mi s-a parut cel mai comic. Nu mi se pare ca dumneai a avut in 3 mandate vreun respect pentru invatamant. Mi s-a parut, de exemplu, ca a creat fabricile de diplome”, a spus Selly.

Referindu-se la Uniunea Europeana, Selly a spus ca „este un lucru bun de care ne batem joc”: „Nu stim sa respectam ce avem in primul rand, nu stim sa alegem oamenii care sa ne reprezinte bine acolo, nu stim criteriile pentru oamenii respectivi. Ne facem un pic de ras, am putea profita mai bine daca am fi mai inteligenti”.

„Trebuie sa te duci la vot! Ideea e sa te duci la vot informat si sa vezi de unde iei informatia. Voi vota in 26 mai. Dupa dreptul de a avea permis, e al doilea pe care l-am asteptat si pentru care ma bucur cel mai mult“, a spus adolescentul, care a transmis ca niciodata nu va face campanie pentru cineva.

„Eu mereu o sa vorbesc despre lucruri actuale, despre ce se intampla in spatiul socio-politic, dar niciodata nu o sa spun votati cu X, votati cu Y sau sa fac campanie pentru cineva“, a precizat Selly, adaugand: „Votul neinformat nu e democratie. Oamenii sa voteze pentru idei, nu pentru candidatul care tipa cel mai tare in dezbaterea electorala. Pentru ca noi, romanii, asa am votat de-a lungul timpului."

”Vina e la noi, noi ne batem joc de fonduri europene. Nu am nimic de criticat despre cum e gestionata Uniunea europeana, am vazut hibe doar la noi. Faptul ca sunt multi antieuropeni in Romania exemplifica foarte bine ca dupa atatia ani de campanii electorale, adevarul poate fi oricare vrei tu”, a mai declarat acestea.

Andrei Selaru este elev in clasa a 11-a, la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri