Conducerea grupului Intact a hotărât, în perioada crizei cauzate de coronavirus, să reducă salariile din companie cu 20%. Pentru următoarele 30 de zile, angajații companiei vor lua 80% din venitul normal, scrie Paginademedia.ro.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, pe lângă reducerea temporară a salariilor, o parte dintre angajați vor fi suspendați în această perioadă. Este vorba, în principal, de cei care lucrau la producții care au fost oprite momentan, din rațiuni de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus.

Într-un mesaj către angajați, Mihai Gâdea explică ce se va întâmpla în perioada următoare la Antena 3:

"Am decis să ne organizăm activitatea astfel ca fiecare angajat să lucreze 128 ore pe lună, în loc de 160, ceea ce presupune plata a 80% din venit pe o perioadă de 30 de zile, astfel încât să traversăm cu bine această perioadă", spune Mihai Gâdea în mesajul intern.

"Sper ca această situație să se încheie curând, să revenim la planurile inițiale și să construim împreună, așa cum am făcut până acum.

Citeste si:
Redactiile Antena 3 si Observator se separa
Schimbari la grupul Intact:...

Vă mulțumesc pentru că înțelegeți situația și pentru că alegeți să vă faceți zilnic meseria cu bună credință", mai scrie Mihai Gâdea.

Citește mai multe pe paginademedia.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Discovery România difuzează duminică un documentar despre COVID-19
Setari Cookie-uri