Conducerea grupului Intact a hotărât, în perioada crizei cauzate de coronavirus, să reducă salariile din companie cu 20%. Pentru următoarele 30 de zile, angajații companiei vor lua 80% din venitul normal, scrie Paginademedia.ro.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, pe lângă reducerea temporară a salariilor, o parte dintre angajați vor fi suspendați în această perioadă. Este vorba, în principal, de cei care lucrau la producții care au fost oprite momentan, din rațiuni de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus.

Într-un mesaj către angajați, Mihai Gâdea explică ce se va întâmpla în perioada următoare la Antena 3:

"Am decis să ne organizăm activitatea astfel ca fiecare angajat să lucreze 128 ore pe lună, în loc de 160, ceea ce presupune plata a 80% din venit pe o perioadă de 30 de zile, astfel încât să traversăm cu bine această perioadă", spune Mihai Gâdea în mesajul intern.

"Sper ca această situație să se încheie curând, să revenim la planurile inițiale și să construim împreună, așa cum am făcut până acum.

Vă mulțumesc pentru că înțelegeți situația și pentru că alegeți să vă faceți zilnic meseria cu bună credință", mai scrie Mihai Gâdea.

Citește mai multe pe paginademedia.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri