Începând cu această săptămână, PRO TV aduce schimbări în grila de programe. Aceste măsuri vin în urma contextului actual la nivel național și global și sunt gândite atât pentru siguranța angajaților, cât și pentru a asigura continuitatea pe termen lung la nivel de business. Noua grilă PRO TV extinde conținutul știrilor, iar difuzarea unor show-uri va fi amânată.

Pentru a asigura siguranța angajaților și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România.

Modificări în grila PRO TV

Ca rezultat al situației actuale, PRO TV va implementa schimbări în grila de programe, astfel încât telespectatorii să poată beneficia în continuare, de luni până duminică, de știrile, filmele și producțiile din timpul zilei, care sunt realizate respectându-se măsuri stricte de protecție.

În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30.

Vorbește lumea și La Măruță continuă emisiunile live de luni până vineri, cu un conținut care asigură informații despre contextul actual din țară, cu sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, intervenții live pe Skype.

Prime time PRO TV:

• Luni, sâmbătă și duminică: PRO TV va difuza filme artistice
• Marți și joi: timp de două ore, personajele din Las Fierbinți aduc cele mai îndrăgite momente din sezoanele trecute
• Miercuri: telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaților în căutarea iubirii, la Gospodar fără pereche
• Vineri: Românii au talent continuă să le aducă telespectatorilor momente de #un10perfect

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri