S-a lansat oficial SpotMedia.ro, publicația online realizată de fosta echipă a Ziare.com

S-a lansat site-ul media quality SpotMedia.ro, construit în mai puțin de 10 zile de fosta echipă a Ziare.com, care acum își asumă o altă provocare, un concept editorial nou pentru România - jurnalismul constructiv, orientat spre soluții.

SpotMedia.ro beneficiază de un concept grafic integrat și spectaculos, realizat de Mihai Munteanu, orientat către o excelentă experiență a utilizatorului pe site, totodată reflectând și personalitatea Echipei.

Echipa de editori news asigură în permanență o selecție relevantă a informațiilor și evenimentelor zilei, pentru informarea rapidă și completă a cititorilor. În plus, echipa de content a SpotMedia.ro realizează în fiecare zi interviuri, anchete, reportaje, campanii care explică ceea ce se întâmplă, identifică problemele, responsabilii pentru rezolvarea acestora și indică posibile soluții.

Urmează curând lansarea unei aplicații pentru mobil, a unei platforme de TV online, dar și a altor produse jurnalistice inovatoare și crearea unei comunități puternice în jurul siteului, mai ales prin aplicarea unui nou concept editorial – jurnalismul constructiv.

SpotMedia.ro lucrează cu regia de publicitate InternetCorp.

Citeste si:
Primavera Digital Group (PDG) devine unic acționar al InternetCorp
Primavera Digital Group (PDG)...

Declarația redacției, la lansarea site-ului:

“Patru lucruri credem că ne definesc, ca echipa de jurnaliști: facem presă quality, avem conștiința că suntem în slujba oamenilor, ne facem meseria cu pasiune și ne place să inovăm.

Am făcut imposibilul în mai puțin de 10 zile și acum începem să construim. Acum ne-am pus în cap să facem jurnalism constructiv – să scriem despre provocările de zi cu zi din viața oamenilor, dar să găsim și soluții.

Și asta pentru că, de prea multă vreme, agenda publică e făcută fără să se țină seama de nevoile oamenilor, iar cearta permanentă, incertitudinea, informațiile negative care abundă fac să pară că totul este negru și fără speranță. Și ne-am întrebat: ce-ar fi să punem accentul pe resurse, viitor și speranță? Fără să cosmetizăm realitatea, fără să ignorăm lucrurile importante mai puțin plăcute care se întâmplă.

Citeste si:
CERT-RO: site fraudulos, care promite furnizarea subiectelor la...
CERT-RO a identificat un site...

Va ajuta, este nevoie de această perspectivă diferită? Rămâne de văzut, însă este noul nostru pariu și credem că îl vom câștiga, pentru că ne cunoaștem cititorii, alături de care am învățat și crescut și până acum. Așadar, să schimbăm împreună în bine lumea în care trăim!

Spot on!”

În deschiderea de azi, un interviu cu Lucian Boia realizat de Magda Grădinaru. Tot în prima zi, interviuri cu șeful DNA, Crin Bologa, cu președintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, cu expertul în educație Marian Staș, cu politologul Vladimir Tismăneanu, cu Alin Fumurescu, profesor de Științe Politice la Universitatea din Houston și cu Alina Bârgăoanu, expert în cadrul grupului pentru combaterea știrilor false al Comisiei Europene

Citeste si:
Tiberiu Stoian, Exonia: Dacă nu reușim la Imperiul Leilor, mergem...
Tiberiu Stoian, Exonia: Dacă...
Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri