Cinema City România își redeschide vineri, 11 septembrie, cinematografele din întreaga țară - 26 de multiplexuri, cu un total de 233 de săli, în 19 oraşe. Compania promite că vor fi respectate toate reglementările și măsurile de siguranță stabilite de autorități în contextul pandemiei COVID-19.

„Pentru ca ştim cât de dor v-a fost să mergeţi la film, avem deja confirmată o lista cu titluri remarcabile, care vor avea premiera în săptămânile viitoare: TENET, AFTER We Collide, NEW MUTANTS, MULAN, WONDER WOMAN 1984, BLACK WIDOW, BOND No Time to Die, Soul, DUNE și multe altele”, a declarat, într-un comunicat de presă, Mooky Greindinger, CEO-ul Cineworld Group al doilea mare operator de cinematografe la nivel mondial (din care face parte și lanțul Cinema City).

Biletele pentru prima săptămână cinematografică au fost puse deja în vânzare. Astfel, cinefilii își pot lua deja bilet online la premiera filmului-eveniment, After we collided/După ce ne-am certat, ce redeschide cinematografele din România în data de 11 septembrie, sau pot alege în ce format doresc să vadă TENET, supranumit “filmul care poate salva cinematografia”, ale cărui spectacole de avanpremieră debutează în 16 si 17 septembrie în IMAX, 4DX, VIP și 2D.

Tot în prima săptămână, puteti vedea blockbusterul Bloodshot (inclusiv în formatele IMAX și 4DX), filmul de acțiune Bad Boys for Life, thrillerul The Invisible Man, animaţia Sonic The Hedgehog (și în format 4DX) sau Dolittle, dar și filmul românesc Urma, debut regizoral al actorului Dorian Boguță, cu Mădălina Ghenea în rol principal.

Următoarea săptămână, din 18 septembrie, Universul Marvel se extinde, o nouă generație de mutanți fiind pregătită să ia cu asalt marile ecrane în The New Mutants/Noii Mutanţi, în timp ce Military Wives/Soții de militari, cu Kristin Scott Thomas spune povestea unui grup de femei rămase acasă, partenerii lor fiind detașați pe frontul de lupta din Afganistan, şi care se hotărăsc să-și formeze un cor, dar se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcari globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant.

Din 25 septembrie, Mulan, celebra eroină Disney, ne învață ce sunt curajul și onoarea, în adaptarea live-action a celebrei povești, îndrăgite de milioane de fani la nivel global. D

Luna octombrie ne-o aduce înapoi pe Femeia Fantastică în Wonder Woman 1984, dar și misterul clasic al Agathei Christie, într-o nouă ecranizare Death on The Nile/Moarte pe Nil, a regizorului și actor Kenneth Branagh.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri