Watch Dogs: Legion, joc dezvoltat și la București, lansat oficial astăzi

Francezii de la Ubisoft, unul dintre liderii în industria divertismentului, au lansat joi 29 octombrie jocul Watch Dogs: Legion, titlul care le permite în premieră gamerilor să parcurgă povestea alături de orice personaj din joc, inovație la dezvoltarea căreia a contribuit și Ubisoft București.

Cu o acțiune plasată în Londra, Watch Dogs: Legion continuă povestea hackerilor din organizația DedSec. Aceștia sunt nevoiți să intervină pentru a recâștiga drepturile fundamentale ale cetățenilor, restricționate de către autorități cu ajutorul inteligenței artificiale.

Echipa din București a recreat districtul Southwark al capitalei Marii Britanii - echivalentul a peste 20% din harta jocului, inclusiv celebrele The Shard, Muzeul Tate Modern, City Hall sau Borough Market.

Pe lângă povestea principală, în joc sunt incluse și o serie de activități precum freestyle footbal, darts, lupte corp la corp, contracte de curierat sau artă stradală, care au fost dezvoltate în studioul local.

Echipa de producție din România a realizat și o parte din conținutul post-lansare al jocului – inclusiv modul Player versus Player Spider-Bot Arena în care pot concura până la 4 jucători, acesta fiind disponibil din 3 decembrie. Astfel, hărțile, armele, abilitățile, dar și dronele folosite în confruntări au fost integral create pe plan local.

Citeste si:
Studiu: Cum să te organizezi eficient atunci când lucrezi de acasă
Studiu: Cum să te organizezi...

Mai mult, la asigurarea calității jocului au contribuit peste 200 de specialiști ai studioului local. Ei au fost implicați atât în testarea integrală a funcționalității pe console, inclusiv cele din generația următoare, dar și în dezvoltarea scripturilor de automatizare a testelor, menite să sporească productivitatea echipelor de QC.

Cel de-al treilea joc al seriei Watch Dogs este parțial dezvoltat de Ubisoft București, care are o experiență de peste 8 ani în producția francizei, în colaborare cu Ubisoft Toronto, Montreal, Paris, Kyiv si Reflections.

Jocul se lansează pe 29 octombrie pe platformele Microsoft Xbox One, Sony PlayStation 4 și PC, iar edițiile pentru Xbox Series X / S și PlayStation 5 vor fi disponibile pe 10, respectiv 12 noiembrie 2020.

Citeste si:
Ubisoft se muta in J8 Office Park, dezvoltat de Portland Trust
Portland Trust va gazdui noul...
Sursa foto: Ubisoft

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri