MASSIMO PLUS SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”Susținerea Societății MASSIMO PLUS SRL”, proiect nr. RUE M2 - 4011 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu AIMMAIPE BUCUREȘTI, respectiv 24.03.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă susținerea activității MASSIMO PLUS SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

  • menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
  • menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă, față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării grantului.

Valoarea proiectului este de 168.006,03 lei (valoarea totală) din care: 146.092,20 lei grant și 21.913,83 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:
ANGHELESCU MIRCEA
0744311443
mircea.anghelescu@click4fashion.com

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri