Știm cu toții că eșecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea să vorbească despre el. Dacă eșecul este atât de important, de ce nu vorbim despre el? Este eșecul cheia către succes? Putem avea succes fără să eșuăm? Ce este Dincolo de Eșec?

"Dincolo de Eșec" este cea mai nouă serie de episoade care abordează eșecul în profunzime, transformându-l într-o resursă pentru succes!
Știm cu toții că eșecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea să vorbească despre el. Dacă eșecul este atât de important, de ce nu vorbim despre el? Este eșecul cheia către succes? Putem avea succes fără să eșuăm?

Cine sunt invitații seriei de episoade Dincolo de Eșec?

În fiecare episod vor fi invitați profesioniști din domenii variate: medici, profesori, experți, campioni mondiali, vedete tv, influenceri, antreprenori, milionari, care vor împărtăși cu voi experiențe care „nu au mers bine” și care vă vor schimba perspectiva asupra eșecului.

Vom afla de la aceștia, cum au transformat eșecul într-o experiență a procesului de învățare și cum au folosit „inteligent” eșecul pentru a genera succes în următoarele proiecte.

Care sunt temele analizate în aceast serial?

  • Cum definim eșecul și de ce este acesta important?
  • Ce cauzează eșecul?
  • Cum îl depășim și ce ne poate învăța acesta?
  • Ce se află „Dincolo de Eșec”?

Cu toții ne așteptăm să reușim în tot ce ne-am propus, dar eșecul este o parte inevitabilă a vieții profesionale, sociale si personale, pe care trebuie să învățăm să o îmbrățișăm, dacă vrem să ne atingem potențialul maxim.
Eșecul a contribuit la construirea celor mai mari companii și a celor mai importante averi din întreaga lume și este considerat „obiceiul secret” al multor antreprenori de succes, sportivi, politicieni și vedete.

Ce este, de fapt, frica de eșec?

Frica de eșec este o problemă care ne paralizează societatea în multe feluri. Acest lucru se datorează faptului că percepția generală despre eșec este negativă. Oamenii cred că a eșua este ceva negativ de care să-ți fie rușine.
De mici, suntem învățați că eșecul este rău, că a greși înseamnă că suntem proști și că singura consecință a eșecului este pedeapsa.
Vom afla de la invitații noștri cum i-au învățat eșecurile să găsească noi modalități și strategii pentru a-și atinge obiectivele.

Când va fi difuzat primul episod și unde?

Primul episod a fost difuzat pe data de 3 Iunie de la ora 8PM.

Toate episoadele vor fi difuzate exclusiv pe platforma de streaming bizilive.tv în fiecare zi de joi de la 9PM. Puteți viziona trailere și secvențe pe canalele oficiale de social media bizilive.tv.

BiziLIVE TV este prima Televiziune Online, On Demand din România, care oferă abonaților o grilă vastă de programe premium, originale.
Televiziunea este independentă și formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video on demand educativ, business și divertisment.
De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, seriale, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor, dezvoltarea socială și dezvoltarea personală.
BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.
Misiunea noastră este să sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri