OnlyFans, platforma prin care utilizatorii se pot abona pentru a avea acces la conținutul digital creat de alte persoane, va renunța la decizia anunțată cu doar câteva zile în urmă, prin care conținutul sexual urma să fie interzis de la 1 octombrie.

Reprezentanții website-ului au declarat că interdicția ”nu va mai fi necesară” datorită partenerilor bancari și au asigurat creatorii de conținut că OnlyFans va susține toate tipurile de creatori. Platforma a refuzat să răspundă unor întrebări suplimentare, scrie Boston Herald.

Decizia vine în contextul în care mulți creatori de conținut au amenințat că vor schimba platforma dacă interdicția va fi impusă.

Anterior, OnlyFans anunțase că va interzice materialele explicit sexuale postate pe site. La acel moment, site-ul sublinia că măsura vine ca urmare a unor cereri din partea partenerilor bancari și a finanțatorilor. Decizia urma să se aplice de la 1 octombrie.

Interdicția ar fi reprezentat o schimbare masivă având în vedere faptul că în ultimii ani conținutul destinat adulților explodase pe OnlyFans. Platforma permite creatorilor să ofere conținut gratis (stream-uri live, clipuri video, mesaje, etc.) sau în schimbul unui abonament plătit. Creatori de conținut de pe OnlyFans mai pot câștiga bani și din donații sau din mesaje plătite de fani.

Retail jobs

OnlyFans se descrie ca fiind un loc dedicat fotografilor, muzicienilor, actorilor și altor creatori care pot câștiga astfel bani din activitatea lor. În ciuda acestui fapt, site-ul este cunoscut pe internet ca fiind una devărat ”rai” pentru creatorii din industria sexuală și pentru influencerii care vor să promoveze accesul al conținut sexual plătit. Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri