A mai rămas puțin timp până la Halloween, așa că dacă simți nevoia să urmărești câteva filme horror pentru a sărbători momentul, îți dăm noi câteva idei. Am realizat un top 5 filme de Halloween care cu siguranță îți vor face inima să tresară.

Halloween-ul este o sărbătoare specifică americanilor, ei fiind și cei care respectă tradiția de a merge la colindat îmbrăcați în cele mai înfricoșătoare costume. România, la fel ca multe alte țări din Europa împrumută multe din obiceiurile de Halloween de la americani și aici ne referim la tot soiul de petreceri cu diverse costumații care mai de care mai înfricoșătoare.

1. Halloween Kills

Saga lui Michael Myers și Laurie Strode continuă în următorul film din seria Halloween. Pelicula este regizată de David Gordon Green și scrisă de Green, Danny McBride și Scott Teems și reprezintă continuarea de la filmul Halloween din 2018, precum și filmul cu numărul 12 din seria cu același nume.

2. Venom: Let There Be Carnage

Eddie Brock (jucat de celebrul Tom Hardy) încearcă să-și reînnoiască cariera intervievând criminalul în serie Cletus Kasady, care scapă de închisoare după o execuție eșuată.

3. The Manor

După ce a suferit un accident vascular cerebral ușor, Judith Albright se mută cu reticență într-o casă de bătrâni istorică unde devine convinsă că o forță supranaturală ucide locuitorii.

4. Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Plasată în 1998, această poveste de origine explorează secretele misteriosului Conac Spencer și al nefericitului Raccoon City.

5. Wrong Turn

Niște prieteni decid să facă o drumeție la munte și aleg să parcurgă traseul Appalachian. Pe drum, acesția sunt întâmpinați de „Fundația”, o comunitate de oameni care trăiesc în munți de sute de ani. Odată cu această întâlnire începe și tensiunea și groaza.

Sursa: IMDb

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri