Cineplexx, compania care operează cinematografele din Mall Băneasa și Titan (ambele în București) precum și cinematografele din Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș, va desfășura pe toată durata verii o campanie prin care biletele la filmele de succes din ultimul an vor costa 10 lei.

Astfel, timp de 10 săptămâni, între 1 iulie și 8 septembrie, cinefilii vor putea revedea cele mai bune filme ale anului la un preț unic de 10 lei.

Printre cele mai cunoscute filme care vor reveni pe marele ecran se află titluri precum: Mărită-te cu Mine, Ambulanța, Orașul Pierdut, Dog, Venom, Uncharted, Moarte pe Nil și seria After.

Împreună cu acestea, copiii vor avea șansa de a se bucura și de câteva animații colorate și amuzante precum: Băieții Răi, Sing 2, Fabrica de vise, Inimă de foc: Neînfricata, Encanto, Ron o ia razna, Sonic the Hedgehog 2, Luca.

Programul complet al cinematografelor, detalii despre campania Vara de 10 și bilete pot fi găsite pe site-ul Cineplexx sau în aplicația mobilă a rețelei de cinematografe.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie.

Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri