McCann Worldgroup Romania a anunțat promovarea Ionelei Buta (fot mijloc) – actualul Chief Operations Officer și a lui Cătălin Dobre (foto stânga) – actualul Chief Creative Officer – în pozițiile de Co-CEO.

Ionela și Cătălin și-au început cariera în McCann Worldgroup Romania în urmă cu 10 și respectiv 20 de ani. Promovarea celor doi vine în contextul încheierii mandatului de CEO al lui Sagit Tzur Lahav (foto dreapta), care a condus grupul de comunicare timp de 13 ani, dintre care patru au fost pe poziția de COO iar nouă pe poziția de CEO.

În timpul mandatului lui lui Sagit Tzur Lahav, McCann Worldgroup Romania a fost desemnată Agency Of The Year de 5 ori la cel mai important festival de creație din Europa Centrală și de Est - Golden Drum și a obținut 39 de premii, în 10 ani consecutivi, la cel mai important Festival de Creativitate global, Cannes Lions.

În prezent, grupul de comunicare are în portofoliu unii dintre cei mai mari clienți de pe piața locală, inclusiv parteneriate de lungă durată cu Vodafone, KFC, Dedeman, Dorna, Kandia fiind de-a lungul timpului hub regional de creație și business pentru Mastercard, Coca-Cola, Beko sau Microsoft.

‘’Mulțumim, Sagit, pentru un deceniu de colaborare! Cele mai frumoase schimbări și momente importante în istoria McCann, s-au întâmplat având-o pe Sagit în funcția de CEO. Acum ne focusăm pe noua generație, care a crescut în McCann și a contribut în fiecare zi la consolidarea brandului agenției în ochii industriei, ai clienților și ai echipei. Cătălin și Ionela au crescut și influențat cultura internă și cred cu tărie că o vor face și mai departe.” a declarat Bogdan Enoiu, General Managerul grupului McCann.

McCann Worldgroup România este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Sursa foto: McCann

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri