Sute de mii de persoane sunt așteptate să participe în perioada 3-6 august la festivalul UNTOLD, desfășurat anul acesta pe stadionul Cluj-Arena. Organizatorii festivalului au anunțat programul complet pentru cele 4 zile de show.

Untold Program MAIN Stage

  • JOI, 3 AUGUST fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.
  • VINERI, 4 AUGUST va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.
  • SÂMBĂTĂ, 5 AUGUST DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.
  • DUMINICĂ, 6 AUGUST ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor revenirea în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Untold 2023: Program Scena Galaxy

Scena Galaxy, casa techo a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru artiști din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Untold 2023: Bilete pentru o singură zi se vând începând cu 29 mai

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe.

Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând de astăzi, 25 mai, accesând: https://untold.com/register.

Sursa foto: Untold

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri