Cand este omul mai creativ? Cand este fericit sau cand este trist? Cand inceteaza creativitatea?
La amandoua intrebarile gasiti raspunsul intr-un proiect online : www.coroane.ro

O echipa de oameni tineri au dus la extrem creativitatea.
Coroane.ro este un site de comert electronic a carui promovare ar putea fi o provocare pentru orice agentie de publicitate.
A promova un serviciul unic in Romania: livrari de coroane funerare (jerbe) la nivel national ar parea sinistru intr-o prima faza. Insa este un domeniu al creativitatii neexploatat, necercetat. DE CE? Oare frica de aceste lucruri sa-i faca pe oameni sa nu mai fie creativi sau pur si simplu refuza sa lucreze pe astfel de domeniu.

In cele din urma nu ai nevoie sa promovezi decesul in sine ci o facilitate pentru cei care nu pot fi prezenti la inmormantarea unei rude sau a unei persoane apropiata dar si pentru cei care vor sa se ocupe in liniste de organizare evitand drumurile la florarie. De ce oamenii se sperie de acest lucru care in afara faptului ca e un moment trist este ca orice moment din viata, nastere, casatorie, moarte...

Printr-un singur click scapati de orice bataie de cap.
Provocam creativii: campanie de promovare coroane.ro - coroane funerare cu livrare unde doriti in Romania
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri