Primul cinematograf drive in digital din Romania, la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City inaugureaza pe data de 1 iulie primul cinematograf drive-in digital din Romania, dupa o investitie de 1 milion euro in amenajarea terenului (25000 mp), utilitati si echipamente speciale, conform cu standardul international, investitie operationala, HR si marketing.


Primul cinematograf drive-in in sistem digital din Romania se deschide in nordul Capitalei, intre Baneasa Shopping City si retailerul de mobila IKEA, dupa o investitie de 1 milion de euro. Cinematograful se va numi Baneasa Drive in Cinema si va fi deschis pe toata perioada verii.

Baneasa Drive in Cinema va avea o capacitate de peste 300 de masini si un ecran de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor.

Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al masinii.

Baneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, dupa ora 21:00, asa ca toti cinefilii vor avea ocazia sa urmareasca filmele preferate in aer liber. Pretul unui bilet la film va fi de luni pana joi de 15 de lei, iar in weekend 20 lei. Pentru copii, elevi, studenti si pensionari pretul unui bilet va fi de 10 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicis Events lansează platforma de evenimente outdoor SUMMER IN THE CITY
Setari Cookie-uri