Adrian Botan este noul presedinte ADC*RO

Adrian Botan, Deputy Managing Director si CEE Creative Director McCann-Erickson, este noul Presedinte Art Directors Club Romania. El preia conducerea clubului de la Serban Alexandrescu, membru fondator ADC*RO si Creative Director Headvertising

“Art Directors Club este unul dintre cele mai surprinzatoare proiecte care s-au intamplat in industrie in ultimii ani. Doisprezece oameni furiosi (pe atunci) s-au asezat la aceeasi masa si au decis sa isi doneze timpul urmasilor urmasilor lor. Scoala era un proiect necesar la vremea aceea, cand pe piata era o discrepanta mare intre cererea si oferta de oameni pregatiti. Astazi, conditiile s-au schimbat radical si ne confruntam in mod neasteptat, pe langa criza economica, cu o criza a creativitatii in publicitatea romaneasca”, a spus Adrian Botan.

“Cred ca e important intai sa recunoastem asta si apoi sa ne propunem sa avasam dincolo de Scoala, venind si cu alte proiecte care sa faca industria asta la fel de sexy si de interesanta cum era la inceputul anilor 2000. Si pentru ca vrem sa fim mai competitivi, am decis sa largim baza ADC prin invitarea unor noi membri din industrie. Asteptati-va, deci, sa primiti curand vesti din partea noastra”, a adaugat el.

Adrian Botan a studiat arhitectura si design la Institutul "Ion Mincu" din Bucuresti, iar in 1995 s-a angajat asistent fotograf, si apoi designer intr-un mic shop romanesc de design.
In 1997 lucra la DMB&B (care mai tarziu a devenit D'Arcy), unde a fost jumatate din echipa care a castigat la Golden Drum primul premiu pentru Romania. In 1998 a ajuns la McCann-Erickson si a ramas acolo de atunci.

Botan este membru fondator ADC*RO si tutore al Scolii ADC*RO. Acesta preia conducerea clubului de la Serban Alexandrescu, membru fondator ADC*RO si Creative Director Headvertising.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri