CEC Bank, institutie de credit aflata in portofoliul statului, a lansat un credit pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat, destinat persoanelor juridice, la o dobanda de minimum 9,15%, in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul.
Creditul se acorda in lei, pe o perioada de creditare de maximum 60 luni.

Astfel, clientii bancii, IMM sau corporate isi vor putea finanta datoriile la bugetul consolidat (plata obligatiilor bugetare restante), determinate pe baza Certificatului Fiscal.

Valoarea creditului este determinata de valoarea totala a obligatiilor restante la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale, conform certificatului de atestare fiscala si nu poate depasi 50% din cifra de afaceri a ultimului bilant anual incheiat. De asemenea, clientii pot beneficia de o perioada de gratie de pana la 6 luni, indiferent de perioada de creditare.

Banca va percepe un comision de analiza de 0,5% (minimum 50 - maximum 400 lei) aplicabil la valoarea creditului si un comision de gestiune de 0,08% aplicabil lunar la valoarea imprumutului.

“Lansarea acestui credit se inscrie in strategia CEC Bank de stimulare si incurajare a intreprinderilor mici si mijlocii si totodata de fidelizare a clientelei si atragere de noi clienti. Costurile aferente creditului sunt foarte avantajoase si, in plus, Banca nu va percepe comisionul de analiza in cazul clientilor care vor achizitiona si unul din urmatoarele produse: Internet Banking CEConline, Master Card Business Silver sau Visa Business Silver”, a declarat Radu Ghetea, presedintele CEC Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri