UTI Business Center este cel mai nou dintre sediile grupului UTI si este amplasat la intersectia dintre strazile Vasile Lascar si Batistei, in apropiere de Biserica Armeneasca.

Cladirea a fost construita in perioada 2006 -2009, in urma unei investitii de circa 23 de milioane de euro si are o suprafata de 14.285 mp, desfasurata pe 11 etaje si trei niveluri de parcare subterana.

"Este adevarat ca discutam cu fondul de investitii Zeus Capital Partners despre potentiala vanzare a cladirii din Vasile Lascar, insa negocierile nu s-au concretizat inca”, au declarat, pentru wall-street.ro, oficialii grupului UTI.

Citeste si:

Fondul de investitii Zeus Capital Partners a mai cumparat in Romania doua proiecte rezidentiale amplasate in cartierul Pantelimon. In toamna anului trecut, fondul elen a achizitionat o cladire de birouri din Sofia, cu o suprafata inchiriabila de circa 16.000 mp, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 23 de milioane de euro, potrivit avocatilor de la Wolf Theiss, care au consiliat dealul din Bulgaria.

Birourile UTI ocupa o suprafata de peste 5.000 mp in UTI Business Center, in cladire mai aflandu-se si sediul firmei de avocatura Bulboaca si Asociatii si al reprezentantelor in Romania ale Parlamentului European, Comisiei Europeane, Bancii Europeane de Investitii si Bancii Mondiale.

Sediul central adaposteste birourile top-managementul companiei, inclusiv pe cele ale sotilor Tiberiu si Lucia Urdareanu, al departamentelor de comunicare corporatista, dezvoltare strategica a afacerilor, economic, juridic, administativ si ale companiei parte a grupului UTI, Netcity Telecom.