Emisiunea Money Makers: Merita sa cumparam actiuni la Transgaz?

In cadrul emisiunii Money Makers s-a discutat despre oferta publica secundara de vanzare de actiuni la Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ S.A. , avandu-l invitat pe Cristian Tudorescu, Managing Partner in cadrul societatii Explore Asset Management.

Temele abordate in cadrul emisiunii au incercat descrierea atat a caracteristicilor ofertei si a conditiilor oferite pentru micii investitori, si posibilitatile speculative pe termen scurt derivate din acest conditii, cat si descrierea principalilor indicatori fundamentali ai emitentului Transgaz, cum ar fi volumul de gaze transportate prin sistemul national de transport, cifra de afaceri, profitul net si datoriile pe termen lung.

In cadrul emisiunii au fost subliniate si cateva dintre riscurile asociate investitiei in actiuni Transgaz care au fost mentionate in prospect, iar la final s-au comentat indicatori precum randamentul profitului si randamentul dividendului, incercadu-se si un exercitiu de evaluare rapida a actiunii Transgaz care sa contextualizez pretul din oferta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri