MasterCard a incheiat acorduri cu Banca Transilvania si cu procesatorul Romcard, pentru implementarea butonului de plata “Cumpara cu MasterPass” la comerciantii online ai bancii, a anuntat compania.

Astfel, detinatorii de carduri vor putea face plati din portofelul lor digital MasterPass la sute de comercianti online care colaboreaza cu Banca Transilvania pentru acceptarea de carduri la plata, dand click pe butonul “Cumpara cu MasterPass” de pe site-urile acestor comercianti. Teatre precum cel de Comedie sau Metropolis, expertul in incaltaminte Ecco Shoes, producator de lenjerie intima si costume de baie Jolidon sau agentia de turism Kartago Tours au implementat acceptarea MasterPass pe magazinele lor online. Romcard a asigurat implementarea tehnica.

Aceste acorduri vor extinde reteaua globala MasterCard de acceptare a MasterPass, din care fac parte aproape un sfert de milion de comercianti.

Gabriel Ghita, head of New Business Romania & Israel, MasterCard Europe, a comentat: ”Acordurile incheiate cu Banca Transilvania si Romcard sunt o dovada in plus a angajamentului MasterCard si a partenerilor nostri de a aduce posesorilor de carduri din Romania cele mai moderne si sigure metode de plata. Romania se afla printre primele tari din lume care au lansat serviciul MasterPass, lucru care reconfirma potentialul in materie de inovatie al pietei”.

MasterPass este solutia digitala de plata a MasterCard care simplifica intreaga experienta de plata pentru consumatori, permitandu-le sa plateasca cu portofelul digital preferat, de pe orice dispozitiv, oriunde MasterPass este acceptat. Serviciul de checkout MasterPass ofera comerciantilor cresterea ratei de conversie si a vitezei de tranzactionare printr-o modalitate simpla de a accepta plati prin portofele digitale emise oriunde in lume, asigurand clientilor o experienta de cumparare mai rapida, usoara si sigura. MasterPass ofera bancilor, comerciantilor si partenerilor o gama larga de solutii pentru portofele digitale – de la cele “la cheie”, la cele complet personalizate.

"Ne bucuram sa fim primii pe piata romaneasca in ceea ce priveste lansarea solutiei de plata MasterPass. Noua optiune de plata existenta la nivelul comerciantilor online cu care colaboreaza Banca Transilvania este un pas inainte in ceea ce priveste platile electronice. Practic, prin acest serviciu este redus considerabil timpul alocat platii online cu cardul, fara sa mai fi nevoie de introducerea datelor cardului la fiecare plata”, a declarat Marius Flore, director canale electronice Banca Transilvania.

Foto: Shutterstock / MasterCard

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri