„Asigurarile se inscriu in categoria produselor si serviciilor care promit o dezvoltare exponentiala in mediul online al urmatorilor ani. Pana la sfarsitul anului avem o promotie speciala de lansare prin care oferim 15% discount pe loc la orice polita. Vizam in primul an o cota intre 3 si 5% din piata RCA”, a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte, director de dezvoltare eMAG.

Cea mai mare pondere in totalul politelor de asigurare incheiate in Romania in acest moment este reprezentata de asigurarile de tip RCA. Daca la nivelul intregii piete de asigurari, peste 35% din vanzari sunt reprezentate de politele RCA, in mediul online ponderea acestora se apropie de 85%, datorita accesului facil la oferta extinsa, precum si a modalitatii confortabile de comanda si de primire a politelor, comparativ cu mediul offline.

Noua categorie va fi disponibila prin eMag Marketplace, ca urmare a parteneriatului pe care eMag l-a semnat cu Asigura | Netrisk Broker de Asigurare, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari online.

Citeste si:

"Dorim sa oferim tuturor clientilor posibilitatea de a incheia polite de asigurare direct de pe eMag. Alaturi de politele RCA, vom continua in scurt timp cu implementarea de noi produse precum asigurarile auto CASCO, asigurari de locuinte, asigurari calatorie si chiar si asigurarile de sanatate", a declarat Razvan Pavel, directorul general al Asigura | Netrisk broker de asigurare.

Vizitatorii eMag pot vizualiza, compara si selecta ofertele companiilor pentru asigurari RCA. Clientii pot achizitiona politele de asigurare dorite prin comenzi online dupa ce consulta intreaga oferta din piata. Livrarea politelor se efectueaza rapid si in mod gratuit, comanda plasata pana in ora 19 de luni pana vineri ajungand a doua zi in orice localitate. Politele comandate sambata pana in ora 13 sunt livrate in ziua de luni.

Noua oferta de servicii aduce si un plus de beneficii afiliatilor eMag – site-uri de continut sau bloguri personale – prin acordarea unui comision de 6% din vanzarile de asigurari generate de acestia in programul eMAG Profitshare (profitshare.emag.ro).