Cum vrea Spotify sa devina ôYouTube-ulö muzicii in mediul online

Spotify, una din cele mai de succes platforme de socializare, care a atras de partea sa peste 10 milioane de utilizatori, a lansat “butonul de redare”, un mijloc de a incorpora in mod legal melodii intr-o pagina web, relateaza BusinessInsider.com.

Cu un cod tip «embed», similar celui folosit de YouTube pentru a incorpora un clip video pe site, se va putea monta pe blogul personal, pe serviciul Tumblr sau oriunde si pe orice site de pe internet, un player muzical cu ajutorul caruia vor putea fi redate si impartasite melodiile preferate cu prietenii.

Cei care vor sa beneficieze de aceasta facilitate insa, trebuie sa fie utilizatori inregistrati ai serviciului Spotify.

Parteneriatul cu Facebook, incheiat de catre Spotify, a creat o oportunitate foarte buna de relationare cu prietenii de pe reteaua de socializare cu peste 800 milioane utilizatori. Desi sunt inca multi utilizatori care nu au cont pe Facebook, “butonul Play” este o modalitatea foarte buna pentru Spotify de a lua contact cu acesti potentiali utilizatori.

Principalul concurent al serviciului Spotify este iTunes, dezvoltat de americanii de la Apple.

Foto: captura spotify.com

Va reusi colaborarea dintre Spotify si Facebook? Va castiga popularitate noul "feature" al serviciului de socializare? Comentati mai jos!


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea New Media »Citește și
Imaginea ProTV. folosită în campanii SCAM online. CERT-RO avertizează!
Setari Cookie-uri