Numarul de vizitatori pe care Facebook ii trimite catre aplicatii mobile si jocuri aproape s-a triplat in ultimele doua luni. Astfel, reteaua sociala a anuntat ca a trimis in aprilie peste 160 mil. de utilizatori catre aplicatii mobile, in crestere de la 60 milioane vizite in februarie, scrie CNet.
Totodata, acei utilizatori au generat peste 1,1 miliarde vizite catre aplicatii mobile, in crestere de la 320 milioane in februarie.

Facebook a raportat totodata ca sapte din 10 aplicatii de top iOS si sase din 10 aplicatii de top de pe Android sunt integrate in Facebook.

Reteaua sociala a subliniat ca a sprijinit multe aplicatii mobile in ultimele luni. Reteaua profesionala BranchOut si-a crescut, de exemplu, numarul de utilizatori activi de la 1 milion la peste 12 milioane in cele trei luni de cand aplicatia mobila a fost integrata pe Facebook.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri