Wall-Street.ro a lansat o aplicatie speciala pentru terminalele mobile Apple, cotidianul de afaceri online incercand astfel sa se alinieze tendintelor ce indica o crestere accentuata a traficului de pe smartphone-uri. In prezent, 10% din traficul de peste 3 milioane de afisari lunar provine de pe terminale mobile.

Aplicatia, pentru care au fost investiti circa 4.000 euro, permite navigarea facila in toate domeniile cotidianului de afaceri printr-o structura intuitiva a sectiunilor.

"Speram ca in urmatoarele 6 luni aplicatia sa fie instalata pe minim 10.000 de terminale mobile, oferind astfel cititorilor Wall-Street un instrument util si prietenos pentru a fi permanent conectati la realitatile noii economii", a declarat Claudiu Vrinceanu, redactor sef al cotidianului de afaceri online.

La nivel european, traficul generat de pe terminale mobile se situeaza in prezent la circa 5% din total, in crestere puternica fata de 2010 cand era de doar 1,8%. “Trendurile nu ne dau voie sa nu ne adaptam, piata cere mobilitate si wall-street.ro a reusit sa depaseasca media europeana a traficului generat de pe mobile”, mai spune Vrinceanu.

Aplicatia este gratuita si poate fi downloadata de pe App Store, magazinul de aplicatii al Apple.

Cum ti se pare aplicatia? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri