Cea de-a patra editie a How to Web, una dintre cele mai importante conferinte de tehnologie si afaceri web din Europa de Sud-Est, va avea loc in acest an la Bucuresti pe 7 si 8 noiembrie. Anul acesta, How to Web 2012 isi propune sa reuneasca peste 800 de participanti si zeci de prezentatori internationali din peste 15 tari.

Temele ce vor fi abordate in cadrul conferintei din 2012 includ inovatia prin tehnologie, dezvoltarea de afaceri si produse din domenii precum aplicatiile pentru dispozitive mobile, software-as-a-service si jocuri pe calculator, dezvoltarea afacerilor web pe piete globale versus piete locale, particularitatile dezvoltarii afacerilor web in Europa de Est si finantarea acestora.

Printre cei mai importanti vorbitori confirmati pana in acest moment se numara Phil Libin - CEO-ul Evernote, companie evaluata la 1 miliard de dolari, desemnata de catre Forbes drept una dintre cele mai admirate 5 companii de tehnologie din lume in 2011; Bill Liao – cofondatorul XING, cea mai mare retea sociala dezvoltata in Europa, JP Schmetz – membru in boardul XING si Burda, fost CEO al Burda Digital, una dintre cele mai mari companii de media din lume; Stephanie Kaiser – Product Lead la Wooga, cel de-al treilea mare dezvoltator de jocuri sociale din lume, numarul 1 in Europa; David Noel – Community Manager al SoundCloud, desemnat cel mai bun serviciu de entertainment EMEA de catre TechCrunch in 2009; Alex Lapusan – cofondator si CEO Zitec, companie romaneasca importanta de outsourcing ce dezvolta de asemenea produse proprii; Mark Pascarella – CEO al uberVU, unul din cele mai cunoscute startup-uri romanesti la nivel international.

How to Web 2012 extinde expunerea acordata companiilor inovative la inceput de drum prin programul Startup Spotlight. Acesta include spatiu gratuit de prezentare pentru cele mai bune 32 de echipe din regiune, ce vor fi selectate de un grup de specialisti internationali, precum si sesiuni de pitching, sesiuni de mentorat privat cu specialisti internationali renumiti, intalniri private cu reprezentantii acceleratoarelor de afaceri.

In cadrul Startup Spotlight isi vor prezenta programele si 12 dintre cele mai importante acceleratoare de afaceri web din lume. Printre reprezentantii confirmati pana in acest moment se numara Boris Wertz – fondator al acceleratorului canadian GrowLab, Jon Bradford – fondator al acceleratoarelor britanice Springboard si Ignite 100, David Bizer – Talent Geek la acceleratorul german HackFwd si Vlad Stan - fondatorul Geekcelerator.

Ca si anul precedent, wall-street.ro va transmite direct de la conferinta cele mai interesante informatii.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri