Reteaua de socializare si NBC au incheiat un parteneriat pentru a se ocupa de Jocurile Olimpice desfasurate in aceasta perioada la Londra, prin transmiterea tuturor stirilor de la cea mai importanta competitie sportiva desfasurata o data la patru ani.

Un reprezentant al Twitter i-a transmis jurnalistului britanic ca “publicarea unor informatii cu caracter personal pe reteaua de socializare reprezinta o violare a termenilor si conditiilor de utilizare ai Twitter”.

Gary Zenkel, executivul a carui adresa de email a fost facuta publica, ar fi avut deja adresa de email facuta publica in alta parte, fiind una standard cu un domeniu folosit de toti angajatii NBC.

Citeste si:

Reactia Twitter este cel putin ciudata ca urmare a blocarii contului britanicului, insa nu este prima data cand este pusa in aceasta situatie. Reteaua de socializare duce de mult timp o “batalie” cu utilizatorii care publica voit informatii private sau confidentiale pe Twitter.

Jurnalistul britanic sustine ca a luat legatura cu unul din reprezentantii europeni ai retelei de socializare, insa nici pana in acest moment contul sau nu a devenit activ.