Twitter a blocat contul jurnalistului britanic Guy Adams de la publicatia The Independent, dupa ce acesta facut publica adresa de email a unui executiv al retelei de televiziune NBC, relateaza BusinessInsider.
Reteaua de socializare si NBC au incheiat un parteneriat pentru a se ocupa de Jocurile Olimpice desfasurate in aceasta perioada la Londra, prin transmiterea tuturor stirilor de la cea mai importanta competitie sportiva desfasurata o data la patru ani.

Un reprezentant al Twitter i-a transmis jurnalistului britanic ca “publicarea unor informatii cu caracter personal pe reteaua de socializare reprezinta o violare a termenilor si conditiilor de utilizare ai Twitter”.

Gary Zenkel, executivul a carui adresa de email a fost facuta publica, ar fi avut deja adresa de email facuta publica in alta parte, fiind una standard cu un domeniu folosit de toti angajatii NBC.

Reactia Twitter este cel putin ciudata ca urmare a blocarii contului britanicului, insa nu este prima data cand este pusa in aceasta situatie. Reteaua de socializare duce de mult timp o “batalie” cu utilizatorii care publica voit informatii private sau confidentiale pe Twitter.

Jurnalistul britanic sustine ca a luat legatura cu unul din reprezentantii europeni ai retelei de socializare, insa nici pana in acest moment contul sau nu a devenit activ.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri