Reteaua de socializare Twitter “a picat” pentru a doua oara in noua zile, marti, efectele simtindu-se si in Romania. Twitter nu a functionat circa o ora, scrie presa internationala.

Compania si-a cerut scuze celor 250 de milioane de utilizatori, spunand ca a intampinat “complicatii neasteptate” pe parcursul “lansarii unui serviciu de baza”.

Compania din San Francisco a spus ca reteaua nu a functionat timp de 47 de minute. Actiunile companiei crescusera cu 3,7% inainte de aceasta cadere, dar ulterior au coborat, cresterea finala fiind de doar 0,25 procente.

Intreruperea a survenit chiar cand co-fondatorul Twitter, Biz Stone, era pe scena in Austin, Texas, vorbind in fata unei adunari de entuziasti in domeniul tehnic.

Twitter “a picat” de asemenea si pe 2 martie, in timpul Oscarurilor, atunci cand infrastructura companiei nu a facut fata numarului extrem de ridicat de tweet-uri si retweet-uri.

Compania a avut probleme si in trecut, in anii de inceput, insa inainte de a deveni publica in noiembrie 2013 a investit puternic in infrastructura.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri