Reteaua de socializare Twitter “a picat” pentru a doua oara in noua zile, marti, efectele simtindu-se si in Romania. Twitter nu a functionat circa o ora, scrie presa internationala.

Compania si-a cerut scuze celor 250 de milioane de utilizatori, spunand ca a intampinat “complicatii neasteptate” pe parcursul “lansarii unui serviciu de baza”.

Compania din San Francisco a spus ca reteaua nu a functionat timp de 47 de minute. Actiunile companiei crescusera cu 3,7% inainte de aceasta cadere, dar ulterior au coborat, cresterea finala fiind de doar 0,25 procente.

Intreruperea a survenit chiar cand co-fondatorul Twitter, Biz Stone, era pe scena in Austin, Texas, vorbind in fata unei adunari de entuziasti in domeniul tehnic.

Twitter “a picat” de asemenea si pe 2 martie, in timpul Oscarurilor, atunci cand infrastructura companiei nu a facut fata numarului extrem de ridicat de tweet-uri si retweet-uri.

Citeste si:
Twitter a raportat o pierdere mai mare decat anticipau analistii
Twitter a raportat o pierdere...

Compania a avut probleme si in trecut, in anii de inceput, insa inainte de a deveni publica in noiembrie 2013 a investit puternic in infrastructura.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Twitter a avut pierderi de 175,5 mil. dolari in T2