Google continua sa elimine proiecte din "propria gradina": Google Listen, vizat

Google continua sa elimine din portofoliul propriu servicii si aplicatii pe care le considera redundante, compania eliminand o editie mai putin populara a Google Apps si un player de podcast-uri, scrie PCWorld.com.

Incepand cu 4 septembrie, compania va inchide Google Apps for Teams, program lansat in 2008 dar care nu a avut succesul scontat. Conturile Google Apps for Teams vor fi convertite in conturi personale Google.

Totodata Google Listen, o aplicatie lansata in 2009 care ajuta utilizatorii sa caute si sa ruleze podcasturi, a fost oprita si functia de cautare va fi inchisa de asemenea de pe 1 noiembrie. Persoanele care au instalata aplicatia vor putea insa continua sa o foloseasca. Ca optiuni adiacente, Google sugereaza utilizatorilor o varietate de aplicatii de podcasting pe care le pot downloada din Google Play, magazinul online al companiei.

Compania a inceput sa sisteze mai multe proiecte de la numirea la conducerea companiei a co-fondatorului Google, Larry Page, in aprilie anul trecut. Mai mult de 30 de produse au fost eliminate pana in prezent de la acea data.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri