Motorul de cautare Google va realiza modificari importante ale algoritmilor astfel incat continutul legitim sa iasa in fata celui ce este suspect. Modificarile vor fi facute treptat, incepand cu saptamana viitoare, scrie presa internationala.
Scriind pe blogul companiei, Amit Singhal, senior vice president for engineering, a spus ca noul sistem se va folosi de plangerile din partea companiilor de entertainment/muzica si in functie de multitudinea acestora va clasa anumite site-uri mai jos fata de altele cu continut similar.

Michael O’Leray, senior vice president la Motion Picture Association of America a declarat ca actiunile Google vor ajuta consumatorii sa intre pe site-uri legitime si nu pe cele cu continut piratat.

Singhal subliniaza ca ranking-ul mai redus nu implica sub nicio forma stergerea cu totul a site-urilor banuite ca ar gazdui continut piratat.

Ce parere aveti de actiunea Google?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri