Facebook pare sa isi simta ceasul biologic ticaind, compania lansand astazi un nou eveniment pe Timeline care iti permite sa impartasesti faptul ca astepti un copil, data estimata a nasterii si daca va fi baiat sau fata, scrie Techcrunch.com.
Anunturile privitoare la nou-nascuti apar in pagina Celebrations alaturi de zilele de nastere. Facebook ar putea sa se foloseasca de aceasta optiune pentru a targeta tinerele mamici gravide.

Pe langa anuntul propriu-zis poti adauga de asemenea informatii precum cine este celalalt parinte, locatia (unde se va naste) si chiar o poveste mai ampla. Poti seta ca anuntul sa apara mai tarziu, dupa ce sarcina este sigura sau cand doresti sa fie facuta public.

Odata setata optiunea ea va aparea imediat in news feed si va putea fi vizualizata de toti prietenii persoanei respective.

Cum ti se pare noua optiune integrata in Facebook?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri