Magazinele online si advertiserii care vor sa isi accelereze business-ul pot lansa program de afiliere prin 2Parale in conditii speciale, la costuri cu pana la 75% mai mici. Campania derulata de cea mai mare retea de afiliere din Romania este valabila doar pana in luna octombrie.
2Parale a depasit recent pragul de 10.000 de afiliati inscrisi, care au generat advertiserilor din retea vanzari de peste 31 de milioane de lei. Magazinele online pot colabora cu afiliatii din 2Parale printr-un program propriu de afiliere, care le asigura atat accesul la publisheri mari sau de nisa, specialisti in marketing online, bloggeri si comunitati de pe Facebook sau forumuri, cat si la un sistem de monitorizare sigur si eficient, cu plata doar la rezultate.

Advertiserii care lanseaza programe de afiliere in lunile septembrie si octombrie beneficiaza de o reducere de 50% la taxa de setup a campaniei si la training-ul care le explica pas cu pas cum pot face eficient marketing afiliat. In plus, comisionul minim pentru accesul la retea este de 0 lei pana la finele anului.

Campania se adreseaza oricarui tip de business care doreste sa vanda mai mult online sau sa deruleze actiuni de marketing cu rezultate masurabile, de la noi membri pe site sau inscrisi la newsletter la aplicari pentru oferte.

Mai multe informatii despre campanie si derularea unui program de afiliere sunt disponibile pe 2parale.ro/advertisers.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri