eBay este cel mai mare magazin online din lume cu o baza de clienti de 233 milioane de oameni. Compania, fondata in 1995 de Pierre Omidyar, nu si-a mai schimbat logo-ul de 17 ani. Modificarea are insa loc luna aceasta.
Noul logo reflecta “transformarea companiei de la un start-up bazat pe licitatii la o corporatie ce face operatiuni de miliarde”. Noul logo este scris in fontul Univers 53 Extended si, spre deosebire de original, toate literele sunt aliniate si mai simple, scrie presa internationala.

“Astazi cream viitorul din nou. Am construit noul eBay. Astazi suntem mandri sa prezentam noul brand”, a transmis compania.

Microsoft si-a updatat de asemenea logo-ul recent, inainte de viitorul val de noi lansari software si hardware. Redesignul Microsoft a fost primit, in general, bine, in piata.

Noul logo eBay nu este inca incarcat pe site, acesta putand fi vizualizat la jumatatea lunii octombrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri