Vodafone Romania a intrat in actionariatul Trilulilu Music, preluand o participatie de 15%, si a lansat, impreuna cu Trilulilu, un serviciu de acces la continut muzical, de pe calculator si telefonul mobil, disponibil de la preturi de la 1,99 euro/luna, fara TVA.
"Ne bucuram sa sustinem un nou brand romanesc, care are sanse mari sa devina aplicatia preferata a romanilor pasionati de muzica, si in acelasi timp, utilizatori de smartphone-uri. Datorita parteneriatului nostru cu Trilulilu, clientii Vodafone beneficiaza, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, in aplicatie, precum si de 3 luni in care pot testa serviciul Zonga fara niciun cost. (... ) O parte a veniturilor din abonamente va fi directionata catre artisti si casele de discuri, sprijinind astfel si industria muzicala romaneasca", a declarat directorul comercial Consumer Business Unit al operatorului, Mihai Ghyka, intr-o conferinta de presa.

wall-street.ro a scris pe larg despre serviciul Zonga la inceputul anului curent.

Partile nu au comunicat valoarea tranzactiei si nici alte informatii pe aceasta tema, scrie Mediafax.

Prin intermediul Zonga clientii vor avea acces la peste 16 milioane de melodii ale artistilor romani si internationali, prin parteneriatele incheiate cu case de discuri precum Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele.

Zonga include peste doua milioane de albume si single-uri, apartinand unui numar de 1,2 milioane de artisti.

Dupa cele trei luni gratuite, abonatii Vodafone Romania si utilizatorii cartelei Vodafone pot alege pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitata pe computer si cinci ore pe mobil, cu 1,99 euro/ luna (fara TVA) sau pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru 2,99 euro/luna (fara TVA), cu acces nelimitat, atat pe PC, cat si pe mobil.

Cele doua pachete pot fi activate printr-un SMS gratuit la numarul 966.

Utilizatorii din alte retele decat Vodafone pot activa pachetul Zonga Premium la www.zonga.ro, primind acces nelimitat la toata colectia de muzica, atat de pe computer, cat si de pe mobil, pentru un cost de 3,99 euro/luna (fara TVA).

Serviciul este accesibil de pe smarphone-urile compatibile cu sistemele iOS, Android si Symbian/Nokia.

De pe computer, Zonga poate fi accesat ca aplicatie pentru PC sau Mac sau direct din browser, la www.zonga.ro.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group (Marea Britanie).

Lansat în ianuarie 2007, Trilulilu.ro este cel mai vizitat site românesc de divertisment, cu 2,2 milioane de vizitatori unici lunar

Potrivit datelor Registrului Comertului, valabile la 21 februarie, Trilulilu Music are ca actionari pe Trilulilu SA - 89,99%, Universal Music - 10% si Alexis Bonte - 0,01%.

Trilulilu SA Cluj-Napoca este controlata de mai multe persoane fizice, cele mai mari pachete de actiuni revenind Alexis Bonte - 51% si Sergiu Biris - circa 20%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri