Mobile Distribution, distribuitor national de produse prepaid din Romania, lanseaza luni platforma www.incarca.ro, care va permite incarcarea electronica de cartele preplatite direct pe site. Incepand tot cu aceasta data, divizia de Vanzari incarcare electronica a companiei isi va continua activitatea sub numele de incarca.ro.

Pe parcursul intregii activitati desfasurate in domeniul comercializarii cartelelor de incarcare electronica, Mobile Distribution a insumat peste 10.000 de clienti, iar volumul vanzarilor din ultimii 5 ani s-a ridicat la peste 270 de milioane de euro, potrivit companiei.

„Pentru a atrage si clientii din mediul online lansam aceasta platforma care reprezinta o modalitate rapida, prompta si confortabila de incarcare electronica. Planurile noastre de viitor se vor concentra in a deveni un jucator important si pe piata incarcarilor online”, sustine Nicoleta Voicu - manager departamentul de incarcare din cadrul Mobile Distribution.

Platforma online www.incarca.ro va permite incarcarea cartelelor prepaid cu orice valoare dorita pentru serviciile celor mai mari trei operatori locali de telefonie mobila: Orange, Vodafone si Cosmote. Utilizatorii platformei vor putea plati prin card contravaloarea serviciului de incarcare, aceasta modalitate de plata fiind disponibila non-stop, alimentarea cartelei realizandu-se in timp real.

Prin divizia incarca.ro, Mobile Distribution va continua si relatiile cu clientii traditionali de servicii de incarcare electronica, prin distribuirea de terminale speciale de incarcare – POS-uri. Prin intermediul acestora, furnizorii specializati vor putea livra servicii de incarcare intr-un timp redus, fara a mai fi nevoiti sa achizitioneze stocuri de cartele fizice prepaid.

„Introducerea terminalelor implica o serie de avantaje pe care ne propunem sa le prezentam si partenerilor nostri care livreaza servicii de incarcare electronica. Unul dintre cele mai importante avantaje il reprezinta deblocarea lichiditatilor, deoarece acestia nu mai sunt nevoiti sa achizitioneze si sa investeasca bani in cartele fizice prepaid. In plus, pregatim un sistem atractiv de plati si discounturi”, a adaugat Nicoleta Voicu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri