Primele imagini luate cu Street View Trekker sunt acum disponible pe Hartile Google. Compania americana a demarat proiectul in octombrie 2012, prima destinatie a Street View Trekker fiind Marele Canion din Statele Unite.
Fotografiile preluate cu Street View Trekker in Marele Canion au fost procesate si transformate in imagini panoramice. Colectia foto cuprinde peste 9500 de imagini panoramice preluate de-a lungul crestei sudice a Marelui Canion si in craterul de meteorit. Astfel se pot explora virtual 120 kilometri de carari si drumuri adiacente din zona Marelui Canion.

Street View Trekker este unul dintre cele mai recente proiecte dezvoltate de Google, cu scopul de a oferi utilizatorilor cele mai vaste si usor de folosit harti din lume. Street View Trekker este o platforma ce poate fi carata de un om in spate, ca un rucsac, pe care este montata o camera foto care realizeaza imagini la 360 grade, precum cele utilizate pe masinile si triciclurile Street View. Street View Trekker este utilizat pentru a prelua imagini din locuri accesibile doar cu piciorul.

Prin aceasta tehnologie oricine – din confortul fotoliului sau in excursie – poate exploara virtual Marele Canion, accesibil pana acum doar pe jos.
Puteti explora Marele Canion la adresele de mai jos:

Traseul “Bright Angel”

Panorama Raului Colorado

Panorama Marele Canion


Traseul sudic “Kaibab”

Craterul de meteorit

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri