O florarie online a vandut anul trecut 200 de buchete...fiecare costa 1.300 de lei

Floria.ro, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de vanzari online de flori, a vandut anul trecut in jur de 200 de buchete cu pretul de 1.300 de lei, fiecare avand 131 de trandafiri rosii, a afirmat pentru wall-street.ro, Mugur Frunzetti, managing partner al magazinului online.

Buchetul in valoare de 1.300 de lei se numeste "Cucereste-o" (foto).

Practic, vanzarile aceastui tip de buchet au generat vanzari de circa 60.000 de euro, adica aproape 10% din cifra de afaceri de 550.000 de euro a site-ului Floria.ro pe anul trecut.

Desi, pare putin credibil, exista si tarife mai mari, cel mai scump buchet, denumit „Dragoste fara limite”, avand 229 de fire de trandafiri rosii si costand aproape 2.800 de lei. Mugur Frunzetti a spus ca magazinul online a vandut "cateva" astfel de buchete, dar nu a oferit mai multe detalii.

Managerul Floria.ro afirma ca site-ul va inregistra anul acesta vanzari de circa 800.000 de euro, in crestere cu aproximativ 45% fata de 2012.

Piata de vanzari online de flori va fi in acest an de circa doua milioane de euro, comparativ cu 1,5 milioane de euro anul trecut, potrivit estimarilor lui Frunzetti.

Printre cei mai mari jucatori pe piata de vanzari online de flori se numara Floridelux.ro, 123flori.ro si Floria.ro.

Activezi in piata de online sau te gandesti sa intri in acest mediu? Esti pasionat(a) de comertul pe Internet si vrei sa afli mai multe informatii, ponturi si studii de caz de la experti in domeniu? Atunci nu ai voie sa ratezi editia cu numarul trei a ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri