O eroare in sistemul de widget-uri ale Facebook a dus la redirectionarea a milioane de utilizatori de pe site-urile pe care voiau sa le viziteze, pe cea mai mare retea din lume. Intre timp, eroarea s-a rezolvat, insa pentru o perioada de cateva minute cateva dintre cele mai mari site-uri din lume au fost inaccesibile.

Vizitatorii unor site-uri precum CNN, The Washington Post, BuzzFeed, reteaua Gawker (inclusiv Gizmodo) si NBC News erau instantaneu transferati pe o pagina a Facebook unde aparea o eroare de incarcare a site-ului.

Utilizatorii nelogati la Facebook nu primeau aceasta eroare ceea ce a condus la concluzia, corecta de altfel, ca problema venea din partea celei mai mari retele sociale din lume.

Facebook nu a dorit sa ofere informatii despre eroare, dar a oferit o declaratie, scrie presa internationala.

“Pentru o scurta perioada de timp, un bug redirectiona oamenii de pe terte site-uri catre Facebook.com. Problema s-a rezolvat rapid”.

Cu toate acestea, in cazul NBCNews.com eroarea a durat circa 15 minute, in timp ce pentru altele a durat chiar si o ora. Twitter si Facebook (bineinteles) au fost inundate cu reclamatii si comentarii privind eroarea si cum, practic, reteaua sociala poate pune monopol pe mare parte din Internet, printr-o singura miscare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
A doua soluție digitală împotriva coronavirus: CeMaFac.ro
Setari Cookie-uri