Mamele au de facut din ce in ce mai multe lucruri intr-un timp din ce in ce mai scurt, 60% dintre mame muncind cel putin 8 ore pe zi. Cu toate acestea 90% considera familia prioritate principala, iar multitasking-ul devine metoda cea mai buna de organizare a timpului, rezulta dintr-un infografic realizat de Starcom MediaVest Group.
Condensarea timpului personal afecteaza si calitatea momentelor petrecute in familie, doar 36% din mame avand timp sa se uite impreuna cu copiii lor la desene animate sau filme pentru copii.

Zilnic 97% din mame folosesc telefonul mobil si 67% folosesc Internetul, astfel ca tehnlogia devine un aliat al mamelor pentru a crea noi ritualuri de familie, a continua si inspira traditiile existente, a impartasi cu ceilalti si a retrai emotiile petrecute alaturi de cei dragi.

„Tehnologia s-a dovedit a fi principalul aliat in valorificarea momentelor de familie, avand insa si unele limitari. Brandurile pot interveni in timpul limitat dedicat familiei intr-un mod neintrusiv prin intermediul tehnologiei, relationand cu mamele la nivel emotional prin amplificarea intensitatii momentelor de familie si nu prin gasirea unor modalitati de a le eficientiza viata, astfel incat sa poata sa faca si alte lucruri pe langa multitudinea celor existente”, declara Alexandra Iavorschi, managing director Starcom.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri