Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de haine, accesorii si produse de casa din Romania si Europa Centrala si de Est, si-a lansat aplicatia mobila pentru iPhone, aceasta fiind disponibila in App Store, de unde se poate descarca gratuit.

"Intr-o perioada in care cumparaturile online sunt in plina expansiune, Fashion Days este primul retailer online de fashion si lifestyle care a lansat in Romania aplicatia pentru iPhone. Numarul comenzilor plasate de pe smartphone in ultima luna depaseste 15 procente din numarul comenzilor Fashion Days Romania. Ne asteptam ca in urmatorii ani acest procent din vanzari sa creasca rapid”, a declarat Cristina Popa (foto), country manager al Fashion Days Romania.

Aplicatia este disponibila in App Store si poate fi descarcata gratuit.

Fashion Days are un portofoliu de 1.500 de produse de la designeri precum Armani, Valentino, Dior, Dolce&Gabbana sau Calvin Klein, pentru care reducerile pot ajunge pana la 70%, insa acestea sunt disponibile numai membrilor. Practic, o persoana poate deveni membru doar daca primeste invitatie din partea unui alt client.

Retailerul a ajuns de curand in Romania la peste un milion de membri, adica un sfert din numarul clientilor pe care ii are la nivel regional.

Site-ul a fost infiintat in 2009 in Elvetia de catre antreprenorii elvetieni, Markus Okumus si Jan Vichr, iar ulterior a inceput sa isi desfasoare activitatea catre consumatori in Romania. Au urmat Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia si Bulgaria, Polonia, Estonia, Letonia si Lituania, compania planificand in continuare dezvoltarea pe noi piete.

Fashion Days a fost cumparat in decembrie 2011 de catre MIH Allegro, parte a grupului online sud-african Naspers, cel mai mare jucator din online-ul romanesc cu un portofoliu de businessuri ca eMag.ro, PayU, compari.ro sau autovit.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
Setari Cookie-uri