Studiourile DreamWorks au cumparat un canal de pe Youtube pentru adolescenti

Studiourile DreamWorks au achizitionat cu 33 de milioane de dolari un canal de pe YouTube pentru adolescenti, AwesomenessTV, incercand astfel sa patrunda pe piata continuturilor online, informeaza contactmusic.com.

"AwesomenessTV este in prezent unul dintre canalele online cu cel mai rapid ritm de crestere a continuturilor, iar achizitionarea sa va aduce o contributie incredibila strategiei noastre care vizeaza segmentul digital", a declarat Jeffrey Katzenberg, CEO al studiourilor DreamWorks.

Brian Robbins, fondatorul si directorul executiv al AwesomenessTV, isi va mentine functia pe care o ocupa in prezent, "pentru a continua sa cultive continutul distinctiv al acestui brand", au anuntat reprezentantii companiei DreamWorks, scrie Mediafax.

In plus, Brian Robbins va ocupa functia de producator executiv pentru celebrele studiouri hollywoodiene si va dezvolta pentru DreamWorks Animation un canal digital care va difuza filme de animatie pentru intreaga familie.

Cu peste 14,4 milioane de utilizatori, AwesomenessTV detine o baza de peste 1 milion de inregistrari video care au fost vizualizate de peste 809 milioane de ori. Printre programele pe care le difuzeaza se evidentiaza "IMO" ("In My Opinion"), un talk-show pentru adolescente, dar si comedii, drame, emisiuni muzicale si programe video independente precum "How to Be the Perfect Babysitter".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
A doua soluție digitală împotriva coronavirus: CeMaFac.ro
Setari Cookie-uri