Cauti sfaturi legate de marketing pentru a perfectiona campaniile tale de advertising online? Urmareste infograficul realizat de IDG Knowledge ce subliniaza beneficiile utilizarii de reclame “mai native” in locul traditionalelor campanii cu bannere.
Internet advertising-ul este un segment de piata in continua schimbare si pentru a ramane de succes intr-un business ce progreseaza, cei ce urmaresc o cariera in acest domeniu trebuie sa isi deschida mintea catre beneficiile utilizarii de ad-uri “native” in locul celor standard.

Reclamele banner sunt acele ad-uri standardizate ce apar pe paginile web, de cele mai multe ori fara niciun context cu ele. Desi acest format s-a dovedit a fi de succes in trecut, traim intr-o lume ce progreseaza, cultura se schimba, tinerii sunt satui de bannere traditionale.

Reclamele native ofera internautilor o alternativa proaspata. Acest fel de reclame sunt integrate in continutul paginilor si au legatura cu textul sau imaginile afisate.

Sursa infografic


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri F