Retailerul german de bricolaj a relansat prezenta online a companiei in Romania, urmarind in viitorul apropiat sa deschida si o platforma de eCommerce.

Agentia Infinit Solutions, care care asigura pentru Praktiker din februarie 2013 servicii full service de digital, a subliniat ca portalul www.Praktiker.ro include si site-urile ClientFidelPraktiker.ro, Catalog-Praktiker.ro dar si „o platforma de eCommerce”.

Aceasta nu este in prezent activa, urmand a fi insa implementata in viitorul apropiat.

De asemenea, Infinit a realizat si varianta de mobil a site-ului, acesta putand fi accesata de pe orice smartphone.

Intrarea in zona de livrari online a unui retailer mare nu este o surpriza, avand in vedere trendul din aceasta piata, pornit in 2013 cu intrarea Carrefour pe zona de livrari online.

Vanzarile nete ale Praktiker in Romania au scazut cu 6,5% in primul trimestru, la 21,6 milioane de euro, un declin de doua ori mai lent decat cel inregistrat de retailerul german de bricolaj in tarile din Europa Centrala si de Est.

Wall-Street.ro va reveni cu amanunte despre intrarea Praktiker pe zona de livrari online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri