Feedly, una dintre cele mai populare alternative la Google Reader, serviciu pe care gigantul american l-a inchis de la 1 iulie, a lansat in mod oficial versiunea Pro a serviciului de citit RSS-uri (serviciu care aduna fluxuri web – stiri) la un tarif de 5 dolari pe luna sau la 45 de dolari pe an.

La inceputul acestei luni, dezvoltatorii Feedly au lansat o versiune cu plata a serviciului RSS dar care oferea functii limitate, peste 5.000 de utilizatori optand pentru aceasta optiune.

Pe langa posibilitatea de a citi stirile preferate prin intermediul RSS, Feedly Pro ofera de acum posibilitatea utlizatorilor de a cauta stirile dorite prin motorul de cautare dezvoltat, sincronizeaza informatiile cu aplicatia Evernote, ofera posibilitatea de a-ti salva activitatea, dar dispune si un serviciu de suport pentru eventualele probleme aparute.

Reprezentantii companiei au precizat ca vor actualiza constant functiile versiunii Pro.

Posibilitatea de a cauta un articol sau o informatie in interiorul serviciului Feedly a fost una din principalele cerinte ale utilizatorilor inca de la aparitia sa. Dezvoltatorii au ales sa includa optiunea de cautare in varianta Pro a programului.

TechCrunch.com scrie ca versiunea premium a Feedly, in special motorul de cautare a programului va avea nevoie de imbunatatiri intrucat uneori se blocheaza sau nu afiseaza corect rezultatele cautarii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
A doua soluție digitală împotriva coronavirus: CeMaFac.ro
Setari Cookie-uri