“Ne grabim cu totii ca acest lucru sa se intample cat mai repede, dar nu pot oferi inca un orizont de timp pentru tranzactie”, spune Cernatescu care detine, in prezent, 70% din compania cu venituri de peste 1 mil. de euro in 2012. Al doilea actionar este Andrei Cernatescu, cu 30% din companie.

Alex Cernatescu a subliniat ca cei doi vor ramane in continuare actionari majoritari. El nu a dorit sa faca inca public ce pondere va primi Shuja Shaikh [foto] si daca va fi vorba (si) de un aport de capital in cadrul firmei, din partea fostului co-proprietar si CEO Kubis.

In paralel cu tranzactia, compania Infinit Solutions tinteste extindere internationala.

“Am fost in Londra unde am discutat deja cu top 10 spenderi si s-au aratat foarte interesati de un parteneriat cu noi. I-a impresionat in mod special abordarea noastra tradigital, de integrare IT si digitala”, spune Cernatescu.

Citeste si:

El completeaza spunand ca se afla in plin proces de studii de fezabilitate pentru a alege tarile in care urmeaza sa se extinda. “Printre ele se va afla si SUA, de unde vine de altfel si Shuja Shaikh”, subliniaza CEO-ul Infinit Solutions.

Wall-Street.ro va reveni cu amanunte pe masura ce acestea vor fi facute publice.

Cu peste 15 ani de experienta, Shuja Shaikh a coordonat activitatea mai multor companii, atat din Romania, cat si din Statele Unite.

Infinit Solutions a generat anul trecut venituri de circa 1,25 mil. euro, tintind pentru 2013 venituri de circa 1,5 mil. euro. Printre clientii companiei se numara Praktiker, Volksbank, Honda, Generali sau Rompetrol.