In prezent, 10% din traficul unui magazin online este generat de smartphone-uri. Un trafic de aproape doua ori mai mare decat cel inregistrat in anul 2012.

„Doar 4% insa din posesorii de smartphone-uri ce viziteaza lunar magazinele online comanda produsele direct de pe telefon. Desi vorbim in acest moment de un procent relativ mic, interesul pentru aceasta modalitate de a face cumparaturi creste pe zi ce trece”, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Interes care se vede si in numarul de descarcari ale aplicatiei evoMAG pe terminalele iPhone. Astfel, dupa o luna de zile de la momentul lansarii, aplicatia a fost descarcata de peste 4.000 de ori si este utilizata zilnic de peste 1.000 de oameni.

„Aceste cifre au depasit asteptarile noastre si ne-au captat si mai mult atentia. Asa ca, peste aproximativ 2 saptamani vom da drumul la primul update al aplicatiei care va include si notificari referitoare la promotiile evoMAG, dar va oferi reduceri importante celor care comanda produse direct din aplicatie”, a mai spus Mihai Patrascu.

Citeste si:

Platforma permite accesul imediat la peste 106.000 de produse disponibile pe site-ul evoMAG.ro, afisarea in timp real a stocului de produse active, vizualizarea starii oricarei comenzi in orice moment si multe altele.

Aplicatia este realizata in colaborare cu echipa CustomSoft SRL.

Principalii concurenti ai evoMag sunt eMag.ro, PCFun.ro, Cel.ro precum si retailerii traditionali - Altex, Domo si Flanco.