Cine te poate cauta pe Facebook, dupa numele cu care te-ai inscris? Oricine, exceptand cei pe care i-ai blocat. Facebook scoate aceasta setare, notificand totodata pe cei care “s-au ascuns” ca vor putea fi gasiti prin cautare pe retea.

Odata cu lansarea Graph Search, caile prin care cineva putea sa te descopere pe Facebook au crescut, de asemenea, exponential. Practic, orice bucatica de informatie personala ar putea iesi la suprafata printr-o simpla cautare. Daca listezi, public, ca locuiesti in Bucuresti, un Graph Search dupa “Oameni care traiesc in Bucuresti” ar putea conduce pe cineva la profilul tau.

In urmatoarele luni, utilizatorii care au ales sa nu poata fi gasiti prin cautari vor fi notificati, clar, ca aceasta optiune nu mai este valabila. Vor trebui sa confirme ca au inteles acest lucru inainte de a putea continua sa foloseasca Facebook ca pana atunci.

Dupa acest pas, utilizatorii vor putea sa incerce sa nu fie vizibili prin bifarea a o multitudine de optiuni si filtre, lucru care se poate dovedi anevoios, scrie TechCrunch.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri