(P) New Age Media ofera spatiu media in cea mai mare retea de multiplexuri din Romania, care atrage anual milioane de spectatori

New Age Media Romania ofera spațiu media în rețeaua Cinema City, cel mai mare lanț de multiplexuri din țara noastra, acoperind 12 dintre cele mai mari orașe romanești, cu 15 cinematografe a caror audiența totalizeaza milioane de spectatori anual.

Reteaua al carei spatiu media este gestionat de New Age Media cuprinde un total de 142 de sali de cinema, printre care si singura sala Romtelecom IMAX din Romania.
Pe langa cresterea spectaculoasa din ultimii ani a audientei Cinema City, cinematograful este un canal de comunicare cu eficienta mare si costuri moderate, oferind avantaje majore, comparativ cu alte medii, in special audienta captiva. New Age Media ofera posibilitatea de a targeta consumatorii, prin cumpararea pachetelor de filme a€“ pentru familie, pentru femei, pentru barbati, blockbustere etc. Conform SNA Focus, core-targetul multiplexurilor Cinema City este format in proportie de 90% din persoane cu varsta cuprinsa intre 14 si 44 de ani, cu venituri medii si peste medie, adica unul dintre cele mai cautate segmente de catre advertiseri.
Mai mult, cinema-ul ofera posibilitatea realizarii unor proiecte creative si inovative, atat pe marele ecran, cat si off-screen.

Setari Cookie-uri