Google a confirmat o optiune interesanta (sau inspaimantatoare, depinde de ce parte a baricadei te afli) pentru Google Glass care permite utilizatorilor sa ia o fotografie cand “fac cu ochiul”. Desi facilitatea pare interesanta, sunt multe voci in piata care critica Google pentru ca ar putea incalca dreptul la viata privata.

Mai multe grupuri si-au exprimat deja ingrijorarea, cerand ca facilitatea sa fie scoasa; acestea spun ca oamenii nu vor putea stii daca sunt fotografiati in secret sau le sunt inregistrate miscarile de catre cei ce poarta Glass. Cel mai probabil, vocile acestor grupuri se vor face din ce in ce mai auzite.

In mai 2013, Congresul SUA a trimis o scrisoare sefului Google, Larry Page, cerandu-i acestuia informatii detaliate privind Google Glass si sistemele de privacy implementate in gadget.

Ramane de vazut daca asigurarile oferite anterior de companie vor fi suficiente pentru a potoli spiritele si daca, in final, compania va implementa facilitatea amintita mai sus in Google Glass.

Cum ti se pare facilitatea? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Citeste si:
Sony lanseaza Ochelarii Inteligenti, punand in umbra Google
Sony lanseaza Ochelarii...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea New Media »Citește și
Povestea Venus Five | Cum păstrezi în lumină un studio de fotografie?
Setari Cookie-uri